• People Cases
   
  1 OF 2

  De ‘klant’ centraal stellen is essentieel om dienstverlening en service goed aan te laten sluiten op de doelgroep. Een Customer Journey brengt de klantreis van de doelgroep met bijbehorende behoeften, gedrag en emoties zorgvuldig in kaart. De kracht van de Customer Journey methode is dat het niet alleen de klantreis visueel maakt, maar ook de interactie weergeeft tussen klant en organisatie(s).

  We zetten de Customer Journey dus in als 'tool' om gedragspatronen van de doelgroep te visualiseren. De output is niet het eindpunt, maar een startpunt voor de opdrachtgever om (service)proposities te ontwikkelen of aan te scherpen of communicatie omtrent service te optimaliseren. Deze methode kan ingezet worden bij verschillende klantreisvraagstukken, van breed tot specifiek. 

   

   

   

 •  
  2 OF 2

  Naast het inzetten van deze expertise voor opdrachtgevers, bieden we ook de 1-daagse training 'Explore & Design' aan samen met Design Thinkers, waarbij een heel traject doorlopen van observatie tot en met conceptontwikkeling, waarin customer journeys een belangrijk onderdeel vormt. 

  Voor meer informatie neem contact op met Diane Steinhaus-Karelse.

   

Left Arrow
Right Arrow
bg