• People People Automotive Zakelijke dienstverlening Sparks
   
  1 OF 2

  Expertises - Klanttevredenheid 

  Vanuit een kwalitatieve invalshoek voegt MARE Research waarde toe aan klanttevredenheids- en NPS (Net Promotor Score)-trajecten. Zowel voor, tijdens en na een dergelijk traject zijn cruciale kwalitatieve stappen te maken.

  Zo is het bijvoorbeeld essentieel om zeker te weten dat de juiste vragen aan de doelgroep worden gesteld. Anders voelt de doelgroep zich niet begrepen en heeft het invullen van een vragenlijst een averechts effect. Ook is het belangrijk te begrijpen welke touchpoints er echt toe doen en waarom, zodat ook op het juiste moment vragen worden gesteld.

 •  
  2 OF 2

  x 

  Daarnaast is de ‘closed loop' een belangrijk kwalitatief element. Goed om je klant te vragen wat ze van je vinden. Als je vervolgens echter niet aan de slag gaat met de output, zowel het begrijpen van feedback alsook de terugkoppeling naar je klanten, heeft dat weinig zin.

  Sommige doelgroepen kun je beter geen vragenlijst sturen. Zij vergen een meer persoonlijke benadering, zoals high-end klanten. MARE Research adviseert hier graag over en biedt voor dergelijke klantgroepen eveneens maatwerk-oplossingen.

Left Arrow
Right Arrow
bg