• People People
   
  1 OF 2

  Connect 

  Connect is het online onderzoeksplatform van MARE Research waar voor een korte of langere periode kwalitatief onderzoek wordt uitgevoerd. Connect bestaat uit een community gedeelte en een tool om online opdrachten uit te zetten. Het platform is multidisciplinair, toegankelijk, efficient en in staat om real time diepgaande inzichten te verkrijgen, op elk gewenst moment. Hiernaast is te zien welke vormen van onderzoek middels Connect mogelijk zijn.

  Expertise

  Onze Online Community Expert heeft affiniteit met digitale technologie en brede kennis van kwalitatief onderzoek. De combinatie van ruime ervaring uit 'offline' onderzoek en kennis en affiniteit met online onderzoek maakt dat onze expert voor elke opdracht de juiste -op maat- methode zoekt en het onderzoek naar een hoger niveau tilt. Neem hier contact op. 

   

   

 • People
   
  2 OF 2

  Exploratief onderzoek: verkennen onderwerp, aftasten inzichten, hypotheses vormen, klantreis in kaart brengen.

  Conceptontwikkeling en co-creatie: brainstorm, ideeen genereren voor proposities of producten.

  Communicatieonderzoek: toetsen/ testen van TV, radio, print, website, banners, etc. op communicatieve werking.

  Observatie, doelgroeponderzoek, trendonderzoek: het volgen van een bepaalde doelgroep voor een korte of lange periode.

  Product-evaluatie en testing, klantbeleving: beoordeling (voor-, tijdens- en na gebruik) van een product, service/ dienst, inzicht verkrijgen in prototypes/ concepten (bijv. FMCG, financiele producten, websites). 

   

Left Arrow
Right Arrow
bg