• People People Telecom Overheid Expertises Expertises
   
  1 OF 2

  Sparks - Wat is het?

  Sparks is een netwerk van internationale experts die vallen onder de noemer 'de voorhoede'. Het toevoegen van de expertise en visie uit deze voorhoede aan een onderzoek geeft het een ongekende diepgang, waardoor de resultaten steevast een grote pas voorwaarts maken.

  Het netwerk is breed georienteerd. De vakgebieden waarin de Sparks actief zijn, zijn even divers als het aantal Sparks zelf. Hierbij kun je denken aan: service design, strategie, marketing, creatie, product development, food, leisure, living, et cetera. Mocht er voor jouw vraagstuk nog geen Spark in ons netwerk zitten, dan vindt onze Connectivity Director deze zeker.

 •  
  2 OF 2

   
   
  De expertise en visie van Sparks kunnen op meerdere manieren worden gebruikt. Sparks kunnen trendreports maken over een specifieke branche of doelgroep. Een trendfilm met visies van verschillende Sparks behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen Sparks een creatieve bijdrage leveren aan elke brainstormsessie. Last but not least kunnen wij ook Sparks recruiten voor een influencer strategie. De Sparks in kwestie worden altijd gebrieft op het te onderzoeken probleem, dus de expertise wordt toegespitst op jouw situatie.
Left Arrow
Right Arrow
bg